CREATIVE & PROFITABLE

A sikeres kreatív vállalkozás receptje

 

Minden, ami a tankönyvekből kimaradt, de nélkülözhetetlen a vállalkozásod sikeréhez!

Akik kreatív vállalkozási ötletük megvalósítását tervezik, illetve már elindult vállalkozásuk fellendítésén fáradoznak, gyakran gondolkodnak a pénzügyi siker esélyein, tényezőin. „Hogyan szerzek vevőket?” Miként lesz elég bevételem magam és a vállalkozásom fenntartásához, fejlesztéséhez?” „Miként tűnök ki a konkurencia közül?”

Ilyen és ehhez hasonló kérdések magabiztos megválaszolásához kívánunk hiánypótló kurzusunkkal praktikus ismereteket és gyakorlati információkat adni, hiszen a Lucia Fashion Academy missziójával összhangban szenvedélyesen hiszünk a kreatív vállalkozások fenntartható pénzügyi sikerében.

 

Accordion: 
TEMATIKA

2 alkalom, 2x2 óra.

I. alkalom:   1. A (kezdő) vállalkozások kudarcának fő okai

               2. Az üzleti identitás meghatározása és szerepe a fenntartható
                   üzleti modell kialakításában

II. alkalom:  1. A sikert korlátozó tényezők felismerése és megelőzése

                    2. Sikerre pozicionálva: a magabiztos branding stratégia
                        áldásos hatásai

KINEK AJÁNLJUK?

Mindazon vállalkozás indításán gondolkodó- illetve kezdő vállalkozóknak, akik szilárdan hisznek a tevékenységük értékében, akik vállalkozásukkal azt a tevékenységet hívták életre (tervezik életre hívni), amelyet szenvedélyesen szeretnek végezni és mindent meg kívánnak tenni a sikerük érdekében.

ELŐADÓ

Belényesi Tünde executive és üzleti siker coach.

Belényesi Tünde több mint 26 év a bankszektor meghatározó intézményeinél (Budapest Bank, Citi, Erste Bank, Erste Group Holding Bécs, MFB) szerzett értékesítési felsővezetői- valamint stratégiai management tapasztalattal rendelkezik, melynek középpontjában a kis- és középvállalati szegmens pénzügyi igényeinek kielégítése állt. Az üzletfejlesztés és személyes eredményesség fejlesztés szakértője. Karrierje során kiemelt szerepet kaptak a személyes eredményesség és hatékonyság fejlesztésének módszerei, valamint ezek az egyéni jól-létre és az üzleti célok teljesítésére gyakorolt hatásai, melyeket executive és üzleti siker coach-ként aktívan alkalmaz.    

IDŐPONTOK

 

DÍJ

29.900 FT/fő

JELENTKEZÉS

A jelentkezéshez kattints ide!

A kurzus minimum létszáma 5 fő.

Bezárás