Fashion Business Workshop oktatók

 

Dr. BÁRÁNDY ALIZ, ügyvéd.  A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett jogi diplomát, majd 2007-ben a Corvinus egyetem jogász-közgazdász szakán kapott másoddiplomát. Saját ügyvédi irodáját 2009-ben alapította. Aliz nemcsak gyakorolja a jogi tevékenységet, hanem oktatja is. Tartott előadást a Budapesti Ügyvédi Kamarában, jogi asszisztensképzéseken, és oktatott a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen. 2005-ben Apáthy-díjjal tüntették ki, 2009-ben pedig átvehette a Budapesti Ügyvédi Kamara kitüntetését, a Nagy Judit díjat.

Dr. Bárándy Aliz az I. modul oktatója. 

 

BIENERTH SÁRA, divattanácsadó, volt fashion buyer és sales director. Londonban szerzett Fashion Product Management diplomát, majd a Peek&Cloppenburg bécsi központjában dolgozott Merchandise Controllerként, ezt követően a Bestseller kelet-európai régióért felelős Fashion Buyer pozícióját töltötte be. Később a USE unused tervezői csapathoz csatlakozott mint Sales Director, ahol a nemzetközi sales stratégia kiépítésért és megvalósításáért volt felelős. Jelenleg tanácsadóként tevékenykedik divat és design területen.

Bienerth Sára a II. modul előadója.

 

BORÓKAI FANNI, projektvezető, PR tanácsadó. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakának PR és újságíró szakirányán szerzett diplomát, ösztöndíjjal tanult Norvégiában, majd a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kultúramenedzsment képzésén végzett 2012-ben. Pályáját az ELLE magazinnál kezdte gyakornokként 2009-ben, majd a Friendly reklámügynökségnél helyezkedett el. 2011 és 2014 között a Metropol országos napilap marketing menedzsereként dolgozott, mellyel párhuzamosan az ANH TUAN divatmárka PR menedzsereként is tevékenykedett. Jelenleg a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe és a Gombold újra! Közép-Európa pályázat projektvezetője a Design Terminálnál, valamint a stílus rovat állandó szerkesztője a Forbes magazinnál. 

Borókai Fanni a II. modul előadója.

 

FORGÁCS ANETT, állami támogatási, pályázati és közbeszerzési tanácsadó. A Stílus Magazin művészeti szerkesztő asszisztenseként kezdte, majd a PortH Városi Csárda programszervezőjeként dolgozott. A GKF Csoport fejlesztési tanácsadója volt, dolgozott a Hungast Management Kft. forrásszerzési vezetőjeként. Az Európai Uniós pályázatok szakértője, munkái során közbeszerzési eljárások lebonyolítását koordinálta, ügyfelei közé önkormányzatok, civil szervezetek, a KKV szektor gazdasági szereplői és nagyvállalatok tartoztak. Jelenleg független tanácsadóként működik.

Forgács Anett a II. modul előadója.

 

GALAMB ESZTER, közgazdász, marketing szakember. Több éves olaszországi szakmai gyakorlat után 2003-ban csatlakozott a GAS Jeans magyarországi csapatához először marketing asszisztensként, majd 2004-től marketing menedzserként felelt a márka ATL, BTL illetve PR feladataiért. 2008-ban elfogadta a kihívást, amikor a Triumph márka újra-pozícionálására kerestek embert, és a ruházati szektorból a fehérnemű szektorra váltott. A Triumph marketing vezetőjeként a cég ATL, BTL és PR feladataiért felel, többek között a nevéhez fűződik a 2011-es Triumph Shape Sensation alakformázó kollekció bevezetése a magyar piacra. 2015 óta pedig a Marks&Spencer Hungary marketing menedzsereként dolgozik. A Modart 3. évfolyamán 2012 óta tanít Divatmenedzsmentet.

Galamb Eszter a II. modul előadója, valamint a Divatmarketing kurzus oktatója. 

 

HIRSCHLER MÁTÉ, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, és jelenleg gazdasági diplomáciát tanul. 2008 óta az OVB Vermögensberatung Kft pénzügyi tanácsadó cég vezető tanácsadója, fiókvezetője. Átfogó ismeretekkel rendelkezik a pénzügy terén, pénzügyi tanácsadóként közel 500 ügyfél pénzügyeit, befektetéseit kezeli.

Hirschler Máté az I. modul előadója.

 

HUSZÁR KLÁRA ANNA, könyvvizsgáló és adótanácsadó, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja. A Corvinus Egyetemen végzett, a diploma megszerzését követően, önálló vállalkozása elkezdése előtt gazdasági vezetői pozíciót, gazdasági igazgatói feladatot látott el az építőipar, kereskedelem, szolgáltatás területén. Könyvvizsgálóként 14 éve működik közre a Luan by Lucia Divatház életében, szakmai tanácsadással segítve a Divatház munkáját. Tapasztalata kiterjed számos gazdasági ágazatban működő vállalkozásra, költségvetésre, és uniós pályázatokra.

Huszár Klára Anna az I. modul előadója.

 

KISS MIKLÓS, jelenleg az építészet, a formatervezés és a grafikai design területein dolgozik. Munkáinak kivitelezését kimagasló esztétikai minőség és erős művészi megkö̈zelítés jellemzi. Képzőművészeti munkái ugyanúgy meghatározzák munkásságát, mint egyéni felfogású arculattervei, grafikái. Nemzetközi Goldenroach underground mozgalma mellett számos olyan márka és üzlet arculatáért felelős, mint a Victoria Minya parfüm, Anna Amélie, a Trafiq bár, a Lack magazin vagy a londoni House of Liza.

Kiss Miklós az I. modul előadója. 

 

MÁTYÁSFALVI KRISTÓF, a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett vállalati pénzügyek és menedzsment diplomát. A CEMS nemzetközi menedzsment mesterképzési programjának keretében a Kölni Egyetemen tanult, majd a Corvinus Egyetem Tengerentúli Ösztöndíj Programjával a Szingapúri Állami Egyetemen töltött egy félévet. Végzős hallgató volt, amikor csatlakozott a Citibank budapesti irodájának nagyvállalatok finanszírozásával foglalkozó csapatához. Itt junior kapcsolattartóként a top 50 magyar tulajdonú vállalkozás, különböző pénzügyi intézetek és állami szervezetek pénzügyi kihívásainak megoldásaival foglalkozott másfél évig. A Euroventures csapatához 2012 tavaszán csatlakozott mint befektetési elemző.

Mátyásfalvi Kristóf a II. modul előadója.

 

SÜMEGHY CLAUDIA, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok szakán szerzett mesterdiplomát, majd ezt követően a Modart Művészeti és Divatiskola divatmenedzser képzését végezte el. 2006 óta dolgozik egy német független pénzügyi tanácsadó cégnél, jelenleg területi igazgatóként. S. Hegyi Lucia lányaként a Divatház falai közt nőtt fel, így 2011 óta a családi vállalkozás vezetésében is részt vesz. A Lucia Divatakadémia ügyvezetője. Szakmai tapasztalatait a vállalkozás-vezetés, pénzügy, sales és divatmenedzsment területén szerezte.

Sümeghy Claudia az I. és II. modul előadója. 

 

TUS-DZSURBÁN ÁGNES öltözéktervező iparművész, stylist. Pályafutását a Debreceni Kötöttárugyár tervezőjeként kezdte, majd a Beriv Ruhaipari Kft, azt követően a Saxoo London vezető tervezőjeként dolgozott. Több nemzetközi márka számára is tervezett kollekciókat, mint pl. a Peek & Cloppenburg és a kínai Sanwen. Agnes D néven 2003-ban saját márkát alapított. Jelenleg a Mom Park personal stylist-ja, emellett olyan divatbemutatók öltözködési tanácsadója, mint például a MOM Divatterasz, a Marc Cain és az 8SIN (IT). 1990-ben Formatervezési Nívódíjjal, egy évvel később BNV-díjjal tüntették ki.

Tus-Dzsurbán Ágnes az I. és a II. modul előadója.  

 

VÍG ZSUZSANNA, New Yorkban a Fashion Institute of Technology reklám- és marketingkommunikáció szakán végzett, majd ugyanitt a kreatív vállalatvezetés posztgraduális programján szerzett oklevelet. Ő dolgozta ki a Wardrobia ruhatárrendező webalkalmazás programját a new yorki divatszakma több független tervezőjével, bloggerekkel és fejlesztőkkel közreműködve. Hazatérése után a Fashion Days online vásárlói klub marketingvezetőjeként helyezkedett el, és munkája során olyan hazai divatesemények létrehozásában segédkezett, mint az első budapesti Fashion Video Festival és a Street Fashion Budapest rendezvényei. Jelenleg a Konsanszky márka marketing menedzsereként dolgozik. 

Víg Zsuzsanna az I. modul oktatója.

 

Accordion: 
Bezárás