Felvételi előkészítő kurzus

Divatiskolában szeretnél továbbtanulni? Olyan szakmai segítséget keresel, aki kiválóan ismeri a hazai és külföldi egyetemek felvételi követelményeit? A Lucia Divatakadémia falai között nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók segítenek összeállítani színvonalas portfóliódat és felkészülni a sikeres vizsgára! 

A tanrend egyénre szabott, a hallgató igényeinek megfelelően kerül kidolgozásra. A hallgató az általa megismerni kívánt területekről nemcsak elméleti tudást kap a felkészítés során, hanem ismereteit olyan gyakorlati feladatokkal mélyítheti el, melyeket később az egyetemi évek alatt többszörösen kamatoztathat. Ezek birtokában felelősségteljesebb döntés hozható meg a résztvevő továbbtanulási és szakmai irányultsági kérdéseiben, illetve komoly segítséget nyújtanak a felvételi vizsgán felmerülő feladatok sikeres megoldásában is. Az itt töltött idő alatt betekintést nyerhet a divat különböző területeire és megismerheti egy nagy múltú Divatház felépítését, illetve működését is. 

Egyéni tanrendes hallgatóink szintén több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségével állították össze szakmai portfóliójukat és olyan nemzetközi egyetemekre nyertek felvételt, mint a London Collage of Fashion, illetve Central Saint Martins. 

A kurzus során két szakirány közül lehet választani. Kattints a Fashion Designer és a Fashion Management menüpontra a részletekért! 

Accordion: 
Bezárás