Lucia Divattábor 7-12 éveseknek

A nyári divattáborban résztvevő diákok mind elméletben, mind gyakorlatban megismerkedhetnek a divattervezés alapvető lépéseivel, úgymint az inspiráció gyűjtés és a kreatív moodboard-készítés, styling ismeretek, divatrajz és a ruhadíszítés technikái. A tábor minden napja egy témára, de külön-külön munkafolyamatra épül. A képzés során minden tanuló kipróbálhatja magát és felfedezheti képességeinek rejtett kincseit. Az alapok elsajátítása mellet programunk végére mindenki, saját maga által megálmodott tervei és a tanultak alapján, kidekorál egy nyári ruhát, melyet a divatház biztosít natúr állapotban.

Rengeteg fiatal tehetségnél már korán kialakul érdeklődésük központja. Táborunk célja, hogy a divatban és a hozzá kapcsolódó témákban érdekelt gyerekek adottságait és képességeit segítsen feltárni, és lehetőséget kínáljon a fiatalok alkotó szellemének kibontakoztatására.

A tábor hétköznapokon reggel 10-től délután 17 óráig tart, napi két étkezés (ebéd és uzsonna) biztosított.

Accordion: 
KIKNEK AJÁNLJUK?

- olyan 7 és 12 év közötti gyerekeknek, akiket érdekel divat és minden vágyuk, hogy betekintést nyerjenek egy divatház mindennapjaiba.
olyan gyerekeknek, akik szeretnek rajzolni, kézműves feladatokat végezni, és egy divattábor során szeretnék kreativitásukat próbára tenni és felfedezni saját  képességeiket

TEMATIKA

1. nap: Kreatív-nap: Designer-füzet készítés. Inspiráció gyűjtés, kreatív kollázs és moodboard készítési technikák elsajátítása, saját sketchbook dekorálása.

2. nap Styling-nap: Ismerkedés a színelmélettel, alkat-és évaszak típusokkal, street stlye- és stílusgyakorlatok.

3. nap: Divatrajz-nap: Divatrajz alapok elsajátításán keresztül rajzkészség és kreatív gondolkodás fejlesztése, divatillusztráció-ismeret, saját divattervek készítése.

4. nap: Alkotó-nap:  Ismerkedés a ruhaanyagok díszítésének módszereivel: különböző kézi varrás– és díszítés technikák elsajátítása, egy, a divatház által biztosított ruhadarab díszítése saját ötletek, tervek alapján a tanult technikákkal.

OKTATÓK

 Divatvilágban elismert szakemberek, akik saját területükön több éves oktatási tapasztalattal rendelkeznek.
 

IDŐTARTAM

4 nap, 28 óra – hétfőtől csütörtökig, 10-17 óráig

LÉTSZÁM

A nyári divat tábor minimum létszáma 4 fő, a maximum 10 fő

DÍJ

A kurzus ára az egyéni igények felmérése alapján kerül kiajánlásra.

IDŐPONTOK

2019.07.01-2019.07.04.

2019.08.05.-2019.08.08.

 

JELENTKEZÉSHEZ kattints ide!

Bezárás