Rólunk

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/luanbylu/public_html.luanbylucia.com/includes/menu.inc 2396 sor).

S. Hegyi Lucia missziója kezdetektől fogva a szakmai utánpótlás képzése, a tehetségek támogatása, így Divatházunk több mint 15 éve szakmai gyakorlati helyként is működik.

A tehetséggondozásnak intézményes keretet adva 2012-ben megnyitotta kapuit a Lucia Divatakadémia, melynek célja, hogy a hallgatók a gyakorlati szemléletű kurzusok során megismerjék személyiségük rejtett kincseit, megtalálják helyüket a divat világában. Kiemelt figyelmet kap a divatvállalkozások létrejöttének ösztönzése, a gazdasági sikerességükhöz nyújtott szakmai tanácsadás.

A képzések a divatház falain belül zajlanak, így a résztvevőknek lehetősége nyílik betekinteni a valódi munkafolyamatokba, kulisszatitkokba.

A regisztrált Tehetségpontként működő akadémia folyamatosan bővülő palettáján a Fashion Business Workshop mellett olyan kurzusok szerepelnek, mint például az Orientációs hét ("Jövőd a divat világában!"), a Couture-kurzusok, a Divatrajz kurzus és a Divatspecializációs modulok.

 

 

"A múltban királynak csak születni lehetett.
Ma már a méltóság abból fakad, amivel foglalkozol."
Gianni Versace

Accordion: 
Bezárás