Self-styling

Fedezd fel saját stílusod!

Kurzusunk során hallgatóink a stílusról és vizuális kódokról tanulnak, elsajátítva egy olyan specifikus tudást, mely képessé teszi őket arra, hogy saját, jelenlegi ruhatáruk megújításán túl azt a jövőben is tudatosan formálják és variálják, emellett mások stílusjegyeit felismerjék, és otthonosan mozogjanak az aktuális trendek területén is.

A résztvevők továbbá megtanulják az alkalomhoz illő öltözködés fortélyait, a színek, ékszerek, kiegészítők ízléses használatát, stílusokra és testalkatokra vonatkozó nélkülözhetetlen tudnivalókat, valamint praktikus gardróbrendezési és vásárlási tanácsokat kapnak.

A kurzus másik fő profilja a személyre szabott tanácsadás. Az órákon a hallgatók megismerhetik egyéniségüknek és alkatuknak megfelelő szín, anyag- és formavilágot, melyek alkalmazásával harmonikus, önbizalmat sugárzó megjelenést alakíthatnak ki.

Oktatónk segítsége és tanácsai mellett a gyakorlati feladatok ösztönzik hallgatóinknak arra is, hogy maguk kísérletezzenek és feszegessék határaikat, megszokott, megunt ruhatárukat friss, kreatív szemmel, akár extravagáns ötletekkel merjék újjáéleszteni.

A kurzus célja, hogy a résztvevőkben tudatosuljon, hogy a stílus is egyfajta kommunikáció a külvilág felé, öltözködésünk akaratlanul is árulkodik rólunk. Fogjuk fel úgy a divatot, mint kreatív önkifejező eszközt, mely egyben izgalmas hobbinkká is válhat.
 

Accordion: 
KIKNEK AJÁNLJUK?

- kortól, nemtől függetlenül, akik érdeklődnek a különböző stílusirányzatok iránt és szeretnének saját önképükön, és stílusukon változtatni
akiket érdekel a stílustanácsadás
akik a divatiparban vagy  üzleti szférában dolgoznak, ügyfelekkel érintkeznek, és fontos számukra a stílusos megjelenés 
magas beosztásban dolgozóknak, akik adott esetben cégük forgalmát növelhetik azzal, ha önkifejezési eszközeik magabiztosabbak és rendszerezettebbek
- akik az öltözködés által szeretnék építeni az önbizalmukat, illetve megtalálni személyiségükhöz passzoló stílusukat 
- akik meglévő ruhatárukat új, kreatív és extravagáns ötletekkel dobnák fel 

TEMATIKA

1. Divat egykor és ma. Kerüljünk közelebb a múlt divatjához, hogy megértsük az aktuálisat. Kik a véleményvezérek? Tényleg hallgatnunk "kell" rájuk? Napjaink stílusikonjai, akiket érdemes követni.

2. Testsziluett meghatározása, a támogató ruhatár alapszabályai. Az arc, a frizura és a smink összhangja. Remek és működő színpárosok, színelméleti alapok.

3. Gardrób: gardróbépítés elméletben, ideális ruhatár kialakítása saját nőtípus és stílus szerint, saját gardrób elemzése. 

4. Stílusgyakorlatok, értékmentési ötletek, stílusos öltözködési példák. 

5. A különböző életszakaszokban felmerülő öltözködési problémák és azok megoldása. 

6. Hogyan végezzünk mi magunk trendelemzést és hogyan összesítsük a látottakat, hogy abból hasznos anyagot készíthessünk az olvasóinknak, ügyfeleinknek, követőinknek? 

7. Gyakorlati feladat: személyre szabott shopping, testalkatnak és a már összeállított gardróbnak megfelelő vásárlás, a komforzóna elhagyásával. 

8. Gyakorlati feladat: Magyar és nemzetközi tervezők, high-end márkák feltérképezése, ár-érték ismeret, anyagismeretek, stílusismeretek Deák tértől a COS-ig.

OKTATÓK

Kovács Marcella Lola stílustanácsadó, a Stíluskommunikáció blog szerzője
További információ:http://stiluskommunikacio.hu/

IDŐTARTAM

8 alkalom, 20 óra.  hétfőn és szerdán 18:00 - 20:30-ig.

 

Létszám

A kurzus minimum hallgatói létszáma 5 fő, a maximum 12 fő.

DÍJ

64. 900 Ft 
Az ár tartalmazza az ÁFA-t.

IDŐPONTOK

8 alkalom, 2019.03.18..-2019.04.10.

Ha jelentkezni szeretnél Self-Styling kurzusra, kattints ide!

Bezárás