ClubbellYoga

A ClubbellYoga vinyasa flow-ra épülő dinamikus jógastílus.

A jógázás során nem maradunk hosszan benne az egyes ászánákban, hanem a hangsúlyt a légzés és mozgás összehangolására és egy folyamatos, áramló mozgássor létrehozására fektetjük.

A ClubbellYoga a jógázást az erő oldaláról közelíti meg. Mivel elsődleges célja az, hogy olyan segítséget adjon a gyakorlóknak, amivel biztonságosan fel lehet építeni a gyakorlók állóképességét és fizikai erejét az ászánázáshoz. Ezért a jógát nem a nyújtások oldaláról, hanem az erő oldaláról közelíti meg.

A gyakorlásban egy kis fém súlyzó, a clubbell kap hangsúlyos szerepet, aminek a segítségével mélyíteni lehet ászanákban rejlő dinamizmust.

Mivel a mai ember számára a jóga, inkább fizikai gyakorlást, mint spiritualitást jelent, ezért a ClubbellYoga órán, az edzőtermek világából ismerősen csengő metódus szerint, ászanákból felépített jóga-workoutok is szerepelnek.

A fizikai kihívás idővel elcsendesíti az elmét, befelé fordítja a figyelmet. Az intenzív gyakorlás növeli a kitartást, a testtudatosságot, a légzéstudatosságot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően létrehozzuk az ászanákat és működtetni tudjuk azokat az energiákat, amik a gyakorlás során felébrednek a testünkben.

Az órát vezeti: Csige Boglárka

Az  órák 90 percesek.

Accordion: 
Bezárás