Egyéni családállítás/rendszerállítás

"Rendszerállításra nem csak csoportban van lehetőség, hanem egyéni munkában is. Tapasztalatom szerint HATÉKONYAN, és nagyon koncentráltan lehet így dolgozni. Egyben ez a forma RUGALMAS, mert nem kell megvárni, míg egy csoport összejön. Biztonságos és INTIM, mert aki nem tud, vagy nem akar egy csoportban megnyílni, a problémájáról beszélni, annak kiváló lehetőség állítani így.
Hogyan zajlik egy egyéni állítás?
A felállítást egy problémafeltáró, pontosító beszélgetés előzi meg, Vagyis kérdésekkel segítem, hogy kialakuljon, mit fogunk felállítani. A képviselőket bábuk helyettesítik, melyeket az állítást kérő egy táblán helyez el. Közben folyamatosan kérdezek, ezzel segítem, hogy az állítást kérő meg tudja fogalmazni az érzéseit, így leképezve a rendszer belső viszonyait. Az oldás célzott oldó mondatokkal és a bábuk optimális helyzetbe állításával történik.
 

Az állítást végzi: Vaskor Gréta

Időtartama: max. 2 óra

Accordion: 
Vaskor Gréta

Meseterapeuta, családállító, humanisztikus asztrológus vagyok. Történetekben és rendszerekben gondolkozom, dolgozom. Egyéni, párkapcsolati és családi problémákkal, megakadásokkal fordulnak hozzám. Fontosnak tartom a problémákat tágabb keretbe helyezni, több szinten megvizsgálni, és átdefiniálni. Tapasztalatom szerint mindenkinek sokkal több erőforrása, lehetősége van, mint amit hisz magáról, és amiről tud. A munkám során a célom az, hogy ezeket az erőforrásokat segítsem megtalálni és aktivizálni , hogy támogassam az önmagunkhoz vezető út megtalálását,  hogy egyensúlyba kerülhessen ki-ki a maga lényével és történetével."  

Bezárás