Egyéni légzésmunka

A légzés gyógyító ereje

A levegő életünk alapja.

Lélegzetünket sokféleképpen használhatjuk arra, hogy egészségesebbek és boldogabbak legyünk, és az önismeretünket fejlesszük. Testünk az a terület, ahol a lelki életünk zajlik és erre befolyást gyakorolhatunk. A folyamatos légzés egy olyan egyszerű módszer, amely segítségével tudatos énünk ‘belelát’  a sejtmemóriába. Testünk minden olyan történésre emlékszik, ami életünkre hatással volt. Regresszióval visszajutunk korábbi, kisgyermekkori, magzati vagy akár generációs problémákhoz, melyek tudattalnul befolyásolják párkapcsolatunkat, munkánkat, családi viszonyainkat.

A légzés folyamán fellépő, enyhe transzos állapot nemcsak az okok megtalálásában segít, hanem abban, hogy az eredeti sérülést egy olyan élménnyé tudjuk alakítani, ami segít továbblépni az önismeret útján a fejlődésben.Amikor egy probléma megoldódik, mély ellazultság jelentkezik a testben, öröm akár eufória járhat át. Ez lassan elmúlik és megérik az idő egy újabb kérdésre. A folyamatot az életünket mélyen átható sorskérdésekre és egyszerű, mindennapos problémákra vagy betegségek lelki hátterének a felfedzésére is használhatjuk.

Megérjük a bennünk futó hibás programok eredetét és egy szélesebb perspektívából rálátva le tudjuk cserélni pozitív tartalmakkal.

A kezelést végzi: Weichinger Andrea

Időtartama: 60-90 perc

Accordion: 
Weichinger Andrea

 

Számomra a művészet és a gyógyítás kéz a kézben jár. Létezik a gyógyulásnak a művészete és van gyógyító művészet. A kettő mindig párhuzamosan futott az életemben. Készítettem filmeket, festek, jógát tanítok. A légzésterápiát a Transzperszonális Pszchológia és Légzésintézetben tanultam. Öt gyermekem van, akiknek születésénél megtapasztalhattam a háborítatlan szülés felszabadító erejét. Mint ahogy minden világrajövetel más, a légzésmunka során is mindenki a saját útját tapasztalja meg. Ez is egy újjászületés.

Bezárás