Kezelőink

Berey Zita

Mindig is segítő voltam, csak sokáig nem abból éltem. A harmincas éveim közepéig a for-profit szektorban dolgoztam, bejártam a ranglétrát, elértem, amit lehetett. Egy karrierváltás nem mindig egyszerű, de nálam teljesen természetesen jött. Előbb tanácsadó lettem, majd tréner, később szupervizor, coach.

Mindenféle helyzetben mindig az ember érdekel. Lehet gond a munkahelyen, a származási családban, a párkapcsolatban, a gyerekkel - mindig választható egy kísérő, aki segít a kívülről való rálátásban. A módszerem eklektikus: a segítő beszélgetéstől, a rajztesztekig, a rendszer-állítástól, a teljes család bevonásáig sok minden megtörténhet. A coaching célja az elmozdulás, a változás.  Rendszerszemléletű megközelítésem szerint pedig az egyén változása kihat a teljes egészre, a családra, a kollégákra, barátokra, rokonokra, ismerősökre.

 

 

Horváth Eszter

Eredeti végzettségem gyógytornász-fizioterapeuta MSc. Azt tapasztaltam, hogy a beteg emberek testét meg lehet javítani,
mint egy gépezetet, de ha a "vezérlőpult", az agy továbbra is hibás üzenetet küld a testnek, a betegség újra bekövetkezik.
Így nem történik végleges gyógyulás, csak tüneti kezelés. Igen nagy energiát emészt fel folyton a tüneteket kezelni, ahelyett, hogy a valódi okkal
foglalkoznánk. És hol máshol lenne az ok, mint az irányító központban, az agyban és a gondolkodási mintákban.

"Változtasd meg gondolkodásodat és megváltozik az életed!"

Célom, hogy megmutassam a hozzám fordulóknak, hogy a problémájuk megoldása ott rejlik magukban, és a megfelelő használati utasítással tudatos és boldog életet élhetnek. Nyilván meg kell szerelni az elromlott dolgokat, ez kiahagyhatatlan eleme a gyógyulásnak. Azonban csak ez után jön csak az igazi munka; az egészséget állandóan fenntartani, sőt még fejlődni! Hisz mi másról szólna az élet ha nem a folyamatos tanulásról és fejlődésről...

 

Pankotay Éva

17 évig dolgoztam színházban, mint rendező munkatárs, utána minisztériumban, sajtóreferensként kommunikációs osztályon. Közben agykontrollt, pszichológiát, asztrológiát tanultam, a Tarot szimbolikáját magam is tanítottam. Életviteli tanácsadóként mindig is kutattam, hogy mi a háttere a hozzám fordulók megoldhatatlannak tűnő problémáinak. ( Rendszeresen visszatérő kínzó lelki tartalmak, irreális kötődés, elengedési problémák, túlzott testsúly, társas kötődési, kommunikációs zavarok, önértékelési, elfogadási problémák, önbizalom hiány, kisebbrendűségi érzés, fóbiák, depresszió.) Elvégezve a Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézet kurzusait ráéreztem, hogy a megoldás a születési traumák feltárásában és feldolgozásában van, mivel ez teszi lehetővé a gyógyulást.Egyetemi tanár pszichológus ismerősömmel társulva, több éven át alkalmaztuk a „rebirthing” technikát, kiegészítve a megértés és a tudatosítás eszközeivel, csoportos formában, a kliensei számára. Az utóbbi három évben tevékenységemet egyénre szabottan végzem. A terápia folyamán felismerjük az egyén születési traumáit, tudatosítjuk az okozatait, oldjuk az ebből adódó életvezetési gondokat és új pozitív életprogramot építünk be. Az eddigi nagyszámú tapasztalat egyértelműen bizonyítja, hogy az így szerzett élmények integrációja kiemelkedően hatékony eredményekkel jár. A gyökérproblémák megoldása után, igény esetén lehetőség van újabb életcélok beépítésére is.

 

Pongó Judit

1990-ben végzett gyógytornászként, majd rehabilitációs osztályon dolgozott. Gyermekei születése után egy kisváros életében egészségmegőrző, megelőzést célzó órákat tartott. Később Dévény módszerrel segítette a gyermekek mozgásfejlődést, majd a keleti, tibeti gyógyítás és tanítások útján jutott el László Annához, a Svájcban élő médiumhoz. A sok-sok koraszülött gyermek elvezette és megmutatta számára, hogy a megoldások magunkban keresendők. Anna módszerét, a Like Method módszert önmagán megtapasztalva, majd másokon segítve indították el képzéseiket, kurzusaikat, meditációkat, egyéni kezeléseiket, hogy a ma felébredő embere minél tudatosabban, öndetermináltan tudja alakítani életét.

Pongó Judit 2020. február 10-től Szentendrén, a Like Method Centrumban, (Dunakanyar körút 14. alatt ) tartja egyéni és csoportos meditációit, kezeléseit.

Telefonos bejelentkezés: +36 30 658 1533

 

 

Vaskor Gréta

Meseterapeuta, családállító, humanisztikus asztrológus vagyok. Történetekben és rendszerekben gondolkozom, dolgozom. Egyéni, párkapcsolati és családi problémákkal, megakadásokkal fordulnak hozzám. Fontosnak tartom a problémákat tágabb keretbe helyezni, több szinten megvizsgálni, és átdefiniálni. Tapasztalatom szerint mindenkinek sokkal több erőforrása, lehetősége van, mint amit hisz magáról, és amiről tud. A munkám során a célom az, hogy ezeket az erőforrásokat segítsem megtalálni és aktivizálni , hogy támogassam az önmagunkhoz vezető út megtalálását,  hogy egyensúlyba kerülhessen ki-ki a maga lényével és történetével."  

 

Várady István

Születésem óta mindenféle „disz”-em van. Sok más mellett talán ez az, ami arra késztetett, hogy élő szóban teremtsek kapcsolatot az emberekkel, majd hivatást is ehhez fűződően válasszak. A coaching pedig ilyen. A beszélgetések és a személyes támogatás már kamaszkorom óta meghatározza az életemet.

Mikor jó egy beszélgetés? Ha van dramaturgiája. Érted, mi mire következik, mit érdemes felhangosítani. Dallama van, a dallam pedig érzéseket, hangulatokat idéz, melyet közösen éltek át. Mint egy filmben, amikor odaillőek a fordulatok, érzed, mi fog történni, visz magával a folyamat. Nem tudod az elején, még a közepén sem, hova fut ki a történet, a végén mégis biztos vagy benne: ezt akarta elmesélni. A jó coach, ahogy az edzők: „bekiabálja a pálya széléről”, azt, amit meg kell hallanod. Életed egyik legfontosabb mellékszereplője.

 

Weichinger Andrea

Számomra a művészet és a gyógyítás kéz a kézben jár. Létezik a gyógyulásnak a művészete és van gyógyító művészet. A kettő mindig párhuzamosan futott az életemben. Készítettem filmeket, festek, jógát tanítok. A légzésterápiát a Transzperszonális Pszchológia és Légzésintézetben tanultam. Öt gyermekem van, akiknek születésénél megtapasztalhattam a háborítatlan szülés felszabadító erejét. Mint ahogy minden világrajövetel más, a légzésmunka során is mindenki a saját útját tapasztalja meg. Ez is egy újjászületés. Mint ahogy minden világrajövetel más, a légzésmunka során is mindenki a saját útját tapasztalja meg. Ez is egy újjászületés. 

 

 

Zombori Zita

dr. Zombori Zita vagyok. Egyik oldalról jogász, európai klaszterpolitikai szakértő, coach, másik oldalról nő, anya, barátnő, tanár, séf, kertész és még sorolhatnám :o). Több képzésnek köszönhetően váltam coach-csá és alakult ki a saját módszerem, amit ma már nagy szeretettel egészítek ki az Asztrozófia tudományával.

A Csillagok évezredek óta segítik a tájékozódásban a vándorokat, tengerészeket és persze a mágusokat. Az Asztroszkóp nem más, mint egy Csillagtérkép, ami a születésünk pillanatában mutatja meg a csillagos égboltot. Több mint egy Horoszkóp, hiszen a zodiákus jegyeken túl magukat a csillagképeket és az általunk ismert csillagokat is tartalmazza. Mindezek segítségével képes megmutatni az adott személy energetikai rendszerét, működésének mozgató rugóit és a belső világát. Életünk folyamán segít a tájékozódásban, ha egy útkereszteződéshez érünk. Támpontokat ad ahhoz, hogy itt és most melyik úton tudjuk elérni a legjobban és leghamarabb az egészséges, teljes és boldog életet.

 

 

 

Accordion: 
Bezárás