A BarbaraH kollekció csapata

A BarbaraH kollekció készítésében Hornok Barbara tervezőként vett részt, Deák János a gyártásért, kivitelezésért felelt, Terzin Anna pedig stylistként közreműködött. 

 

Hornok Barbara

" 2014 -ben végeztem az Óbudai Egyetem Könnyűipari karán ipari termék- és formatervező mérnökként, azon belül öltözék és kiegészítő tervezésre specializálódtam. 2012-ben a Gellért, a divat strandja divattervezői pályázaton I. helyezést értem el. Jelenleg a Lucia Divatakadémia tanulója vagyok ahol divatmarketinget, brandépítést és a kivitelezést sajátítom el egyéni tanrendesként. 2014 nyarán én terveztem az LBL Beachwear Capsule Collection-t, majd lehetőséget kaptam, hogy a 2015-ös évben tervezőként résztvegyek egy LBL kollekció létrehozásában."
 

Deák János

A 2006-os Szakma Kiváló Tanulója verseny keretén belül szereztem bizonyítványt Nőiruha-készítőként. Két évvel később nyertem felvételt az Óbudai Egyetem Ipari termék és formatervező mérnök szakára ahol jelenleg végzős hallgató vagyok. Több lépcsőben teljesítek szakmai gyakorlatot a Luan by Lucia Divatháznál, ennek keretében részt vehettem többek között a 2012 és 2013-as Design héten. Jelenleg a divatház második vonalának, az LBL kollekcióinak gyártásában veszek részt.”

 

Terzin Anna

Divatstylistként végeztem a KREA Kortárs Művészeti Iskolában.
 Éberen és nyitott szemmel figyelem a világot. Hiszek a csodákban. Szeretem érezni, ahogy lélegzik a képzeletem. A zene sokszor inspirál. Szeretek tervezni és alkotni – minden megújítható, minden transzformálható.
 A képek mögött a történetet keresem. Élvezettel kutatom annak lehetőségét, hogy bármilyen fogalmat, érzést vizuálisan megjelenítsek – a divat világában e kihívás szenvedéllyel tölt el.”

 

 

Accordion: 
Bezárás