DominikaD & VillőI

A DominikaD & VillőI csapat tagjai: Drótos Dominika és Imets Villő a kollekció tervezői; Deák János gyártásvezető.

 

Drótos Dominika

“2013-ban kezdtem el iparművészettel foglalkozni Kopek Rita egyetemi előkészítő iskolájában, jelenleg a London College of Fashion hallgatója vagyok.
2015 nyarán a Paris College of Arts nyári egyetemén tanulhattam, szakmai gyakorlatot 2016 tavaszán szereztem New Yorkban, Emm Kuo kiegészítő tervezőnél.
A Luan by Lucia Divatházzal 2013 tavaszán kerültem kapcsolatba a Lucia Divatamadémián keresztül, ahová divatrajz kurzusra jártam. 2017 elején ismét beültem az Akadémia iskolapadjába, így kaptam meg a lehetőséget, hogy társtervezőként részt vegyek az LBL új kollekcióinak megtervezésében.”

 

Imets Villő

“Az alapképzést a Temesvári Nyugati Egyetem Képzőművészet és Design szakán öltözéktervezés szakirányon végeztem.
Jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem mesterszakán tanulok divat- és textiltervezést.
Egy tervezői pályázaton keresztül gyakornokként kerültem a Luan by Lucia Divatházhoz, ahol a későbbiekben lehetőséget kaptam, hogy társszervezőként részt vegyek az
LBL új kollekcióinak megtervezésében. Ez egy remek lehetőség a jövőre nézve, hiszen sokat tanulhatok és a csapatban való munka élménye is felbecsülhetetlen.
Célom, hogy a tapasztalatok megszerzése után a gyakorlati ismereteket egy saját divatvállalkozásban kamatoztassam.”

 

Deák János

"A 2006-os Szakma Kiváló Tanulója verseny keretén belül szereztem bizonyítványt Nőiruha-készítőként. Két évvel később nyertem felvételt az Óbudai Egyetem Ipari termék és formatervező mérnök szakára ahol jelenleg végzős hallgató vagyok. Több lépcsőben teljesítettem szakmai gyakorlatot a Luan by Lucia divatháznál, ennek keretében részt vehettem többek között a 2012 és 2013-as Design héten. Jelenleg a divatház második vonalának az LBL kollekcióinak gyártásszervezésében veszek részt."

Accordion: 
Bezárás