A DoraD tavasz-nyár és ősz-tél kollekció csapata

A DoraD kollekciók készítésében Domokos Dóra tervezőként vett részt, Deák János a gyártásért, kivitelezésért felelt, Terzin Anna pedig stylistként közreműködött. 

 

Domokos Dóra

"2013-ban végeztem a Modart Művészeti és Divatiskolában divattervezőként. Első évemben a Luan by Luciánál voltam gyakornok, majd 2013 őszén tértem vissza, mikor felkértek, hogy vegyek részt az LBL első kollekciójának megalkotásában. A divattervezés mellett ékszerekkel is foglalkozom. Saját márkámmal neveztem a MUUSE x Vogue Talents 2014 versenyén, ahol bejutottam az első 50 nevező közé."

 

 

Deák János

„A 2006-os Szakma Kiváló Tanulója verseny keretén belül szereztem bizonyítványt Nőiruha-készítőként. Két évvel később nyertem felvételt az Óbudai Egyetem Ipari termék és formatervező mérnök szakára ahol jelenleg végzős hallgató vagyok. Több lépcsőben teljesítek szakmai gyakorlatot a Luan by Lucia Divatháznál, ennek keretében részt vehettem többek között a 2012 és 2013-as Design héten. Jelenleg a divatház második vonalának, az LBL kollekcióinak gyártásában veszek részt.”

 

Terzin Anna

„Végzős divatstylist hallgató vagyok a KREA Kortárs Művészeti Iskolában.
Éberen és nyitott szemmel figyelem a világot. Hiszek a csodákban. Szeretem érezni, ahogy lélegzik a képzeletem. A zene sokszor inspirál. 
Szeretek tervezni és alkotni – minden megújítható, minden transzformálható. 
A képek mögött a történetet keresem. Élvezettel kutatom annak lehetőségét, hogy bármilyen fogalmat, érzést vizuálisan megjelenítsek – a divat világában e kihívás szenvedéllyel tölt el.”

Accordion: 
Bezárás