A VanesszaV kollekció csapata

A VanesszaV kollekció csapatának tagjai: Vágó Vanessza, a kollekció tervezője, Deák János gyártásszervező, Frányó Borbála, a kollekció kiegészítőinek tervezője, és Ivanyiv Krisztina stylist.

 

Vágó Vanessza

"A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textiltervező szakán szereztem alapképzésen diplomát 2015-ben, öltözéktervező valamint kötöttanyag- és formatervező specializáción. 2014-ben a Magyar Olimpiai Bizottság bevonuló ruha tervezési pályázatán, valamint Magyar Ritmikus Sportgimnasztika Szövetség edzőruha tervezési pályázatán csapatban dolgozva első helyezést értem el. Ez évben lehetőséget kaptam, hogy részt vegyek az LBL két kollekciójának létrehozásában. Gyakorlati tapasztalatok szerzése közben célom saját utam megtalálása, hogy a jövőben sikeres divatvállalkozást tudjak indítani."

 

Deák János

"A 2006-os Szakma Kiváló Tanulója verseny keretén belül szereztem bizonyítványt Nőiruha-készítőként. Két évvel később nyertem felvételt az Óbudai Egyetem Ipari termék és formatervező mérnök szakára ahol jelenleg végzős hallgató vagyok. Több lépcsőben teljesítettem szakmai gyakorlatot a Luan by Lucia divatháznál, ennek keretében részt vehettem többek között a 2012 és 2013-as Design héten. Jelenleg a divatház második vonalának az LBL kollekcióinak gyártásszervezésében veszek részt."

 

Frányó Bori

"A MOME-n végeztem kötöttanyag- és formatervező illetve öltözék-kiegészítő (bőr) tervező szakirányokon. Mindig is egyértelmű volt számomra, hogy művészi pályára lépek, mert az alkotás jelenti számomra a kiteljesedést. Eleinte csak a mintatervezés érdekelt, de mára a formák és a minták együttműködése, különös összjátéka az, amiben igazán fantáziát látok. 2015 szeptemberében kaptam lehetőséget arra, hogy táskák és cipők tervezésével vegyek részt az LBL kollekciójának gyártásában."

 

Ivanyiv Krisztina (Nyiva)

"A KREA Kortárs Művészeti Iskola divatstylist szakán szereztem a diplomámat. Nem véletlenül választottam ezt a szakmát, hiszen már gyerekkorom óta érdekel a divat és minden, ami vele összefügg. Számomra minden kihívás egy új lehetőséget jelent arra, hogy kiéljem a kreativitásom, hogy új és izgalmas koncepciókat tervezhessek. Célom az egyedi képalkotás, amit a ruhákkal összhangban válogatott kiegészítőkkel, kellékekkel igyekszem elérni. Fejben és lélekben az alkotás öröme mindent felülmúl bennem."

 

Accordion: 
Bezárás