top of page

IDŐPONTFOGLALÁS

JELENTKEZZ BE SZALONUNKBA

white-dress-1394892.jpg

Személyes beszélgetés a Divatház vezető tervezőjével stílusról, személyes célokról, valamint a külsőt és belsőt érintő változás iránti igény mértékéről. Az egyénben rejlő lehetőségek közös feltárása során Lucia rávilágít a hozzá érkezők természetes szépségére és személyiségük rejtett kincseire, hogy ezáltal segítse az önelfogadást és az önazonos image megerősítésének első lépéseit.

 

Ár: 25 000 Ft+ Áfa-tól

LUAN STYLING KONZULTÁCIÓ S. HEGYI LUCIÁVAL
LUAN STYLING KONZULTÁCIÓ S. HEGYI LUCIÁVAL
IMG_9965.JPG.jpg
BESPOKE: EGYÉNI MÉRETRE SZABOTT ALKOTÁS

Divatházunk klasszikus értékek iránti elköteleződésének megtestesítője a Bespoke vonalunk. Az egyedi, méretre készülő női és férfi darabokat dinamizmus, időtálló elegancia és individuális jegyek jellemzik. A modellek a trendek és a konzervatív vonalak egyesüléséből születnek a legkiválóbb angol, olasz, spanyol és francia nemes kelmék felhasználásával, így viselőjük ruhatárát akár évtizedeken át ékesítik.

18451731_1425922000828043_44044475865669
HAUTE COUTURE / BRIDAL ALKOTÁS

Testtudatosságunkat kiegészítjük az egyéniségünkre alakított ruhatárral. Darabjait életritmusunkhoz hangoljuk, kombinációit élethelyzeteinkre válogatjuk. A Divatház stylistjai évszaktípusunkat és alkati besorolásunkat figyelembe véve szelektálnak a praktikum, a kombinálhatóság és a stílus alapján.

 

Ár: 165 000 + Áfa-tól

109_kicsi.jpg
SOUL BRANDING

"Önazonosság a munkahelyen és a magánéletben"

Soul Branding programcsomagjaink küldetésünknek megfelelően a test, lélek és szellem hármas egységére hatva járulnak hozzá egészségünkhöz és boldogságunkhoz. A csomagban szereplő önismeret- és személyiségfejlesztő programok célja, hogy a résztvevők külső-belső egyensúlyuk megtalálása révén stílusossá és autentikussá váljanak életük minden területén. Célunk, hogy a résztvevők olyan mély önismeretre tegyenek szert, ami az életük minden területén pozitív változást hoz.

Ár: 125 000 Ft+ Áfa-tól

Multi Ethnic Girls
ARCHETÍPUS ÉS METAMORFÓZIS PROGRAM

Személyiségünk tudatos felfedezésének módszerei kombinálva. Az archetípus elemzés az uralkodó személyiségjegyeinket tárja fel és segíti értelmezésüket kategóriáival. A metamorfózis elemzésünk ezen személyiségjegyek alakítási potenciálját, valamint fejlesztésük vagy súlyozásuk irányait segít megismerni.

Ár: 95 000 Ft +Áfa-tól

Measuring%20Fabrics_edited.jpg
ORIENTÁCIÓS HÉT/ 
SZAKMAI TANÁCSADÁS

Az orientációs hét során a résztvevő betekintést nyerhet a saját személyiségének különböző területeibe, erősségeinek és gyengeségeinek feltárásán keresztül. A kiértékelést követően hiteles képet kaphat képességeiről, lehetőségeiről és könnyebben meg tudja találni a számára megfelelő életpályát.

Ár: 150 000 Ft+Áfa-tól

Lucia 'fogadóórája'. Az S.Hegyi Lucia Divattervezőnő szakmai tanácsadására épülő tehetséggondozási szolgáltatásunk révén az érdeklődők rövid idő alatt választ kaphatnak az őket foglalkoztató divatipari, vállalkozási vagy komolyabb elköteleződést jelentő pályaorientációs kérdéseikre. ​​

Ár: 15 000 Ft+ Áfa/óra

Hot Stone Massage
BEAUTY BY VIKTOR KLÁRA

A külső és belső világ közötti kapcsolatot bőrünk teremti meg, ezért a vele való törődés, a róla való gondoskodás nyitja meg az utat a belső szépség megmutatkozásához. A Luan Beauty by Viktor Klára a Divatháztól megszokott magas színvonalat és odafigyelést biztosítja a szépségápolás területén.

 

Ár: 15 000 Ft+ Áfa-tól

Meditation
LUAN LÉLEK-FORMA STÚDIÓ

A Lélek-Forma Stúdió abban támogatja ügyfeleinket, hogy külső harmóniájuk megteremtése mellett lelkük is „formába” kerüljön. Így megvalósul S. Hegyi Lucia lélekszabász jövőképe és missziója, mely szerint a teljességre törekedve a kliensek nemcsak külső, hanem belső világát is megszépítjük.

 

Ár: 35 000 Ft+ Áfa-tól

bottom of page