top of page
DSC_3589.jpg

LUCIA DIVATAKADÉMIA

SZEMÉLYRE SZABOTT KÉPZÉSEK

Küldetésünk a Luan by Lucia Divatház nemzetközileg versenyképes szakmai tudásának, tapasztalatainak átadása, a kézműves értékek örökítése, a kreatív gondolkodás fejlesztése, valamint a szakmai elméleti és gyakorlati oktatás. A képzéseink a hallgatók személyiségének fejlesztését is támogatják, kiemelten az önismeretre és az önkifejezésre fókuszálva.

ÉRDEKEL A DIVAT ÉS SZERETNÉD MEGTALÁLNI BENNE A HELYED?

LUCIA DIVATAKADÉMIA ORIENTÁCIÓS KÉRDŐÍV

Szívesen megtanulnál varrni? Egy teljes kollekció várja, hogy bemutasd a piacon, de bizonytalan vagy? Divattervezőként de menedzserként is el tudnád képzelni magad, de nem vagy benne biztos, melyik áll közelebb hozzád? Látogass el hozzánk és találd meg a benned rejlő a válaszokat! 

JELENTKEZZ EGYÉNI KÉPZÉSRE!

Ma már rengeteg intézmény számtalan képzése közül van lehetőség válogatni, így mi azt nyújtjuk, amihez a leginkább értünk: személyedre szabott oktatási csomag.

 

A Lucia Divatakadémia a Luan by Lucia Divatház részeként a hazai divatszakma elismert főhadiszállásán nyújt nemzetközi színvonalú szakmai képzést. Az órarendet egyéni céljaidnak megfelelően állítjuk össze úgy, hogy életritmusodhoz vagy aktuális élethelyzetedhez is illeszkedhessen.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok *

CV (önéletrajz)

Szakmai motivációs levél

Jelentkezési időszak *

egész évben

* Egyéni képzéseinkre a jelentkezés benyújtása nem garantál azonnali felvételt.

bottom of page