top of page
DSC_3589.jpg

LUCIA DIVATAKADÉMIA

SZEMÉLYRE SZABOTT KÉPZÉSEK

Küldetésünk a Luan by Lucia Divatház nemzetközileg versenyképes szakmai tudásának, tapasztalatainak átadása, a kézműves értékek örökítése, a kreatív gondolkodás fejlesztése, valamint a szakmai elméleti és gyakorlati oktatás. A képzéseink a hallgatók személyiségének fejlesztését is támogatják, kiemelten az önismeretre és az önkifejezésre fókuszálva.

ÉRDEKEL A DIVAT ÉS SZERETNÉD MEGTALÁLNI BENNE A HELYED?

LUCIA DIVATAKADÉMIA ORIENTÁCIÓS KÉRDŐÍV

Szívesen megtanulnál varrni? Egy teljes kollekció várja, hogy bemutasd a piacon, de bizonytalan vagy? Divattervezőként de menedzserként is el tudnád képzelni magad, de nem vagy benne biztos, melyik áll közelebb hozzád?

JELENTKEZZ EGYÉNI KÉPZÉSRE!

Ma már rengeteg intézmény számtalan képzése közül van lehetőség válogatni, így mi azt nyújtjuk, amihez a leginkább értünk: személyedre szabott oktatási csomag.

 

A Lucia Divatakadémia a Luan by Lucia Divatház részeként a hazai divatszakma elismert főhadiszállásán nyújt nemzetközi színvonalú szakmai képzést. Az órarendet egyéni céljaidnak megfelelően állítjuk össze úgy, hogy életritmusodhoz vagy aktuális élethelyzetedhez is illeszkedhessen.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok *

CV (önéletrajz)

Szakmai motivációs levél

Jelentkezési időszak *

egész évben

* Egyéni képzéseinkre a jelentkezés benyújtása nem garantál azonnali felvételt.

bottom of page