top of page

LUAN STYLING

AZ ÖNAZONOS IMAGE FELFEDEZÉSE

Minden a változásról szól, így hogyan is feltételezhetnénk, hogy a külsőnk alakítása ne lenne hatással lelkünkre, s fordítva? Styling szolgáltatásaink alapja tehát a külső-belső egyensúly, a kézzel fogható minőség és a gyakorlatias tapasztalat találkozása. Komplex stíluskialakítási csomagjaink által visszatalálhatsz Önmagadhoz, és nem csak a megújulás, de az elért eredmények megőrzése is lehetővé válik.

Woman Covering Eyes
STÍLUSTANÁCSADÁS
Wellness Coach
GARDRÓBRENDEZÉS
White Cotton Fabric

STÍLUSTANÁCSADÁS

Personal Image

A personal image konzultáció az egyénben rejlő lehetőségek és erő felfedezésére nyújt lehetőséget, hogy egy harmonikus útra lépve tapasztalhasd meg saját képességeid. Ezzel visszatalálhatsz Önmagadhoz, s képes leszel ezen harmóniát később tudatosan fenntartani.

Delicate Pose

GARDRÓBRENDEZÉS

Metamorfózis

Metamorfózis programjaink célja a testi, lelki átalakulás ötvözése, mely során a megújult ruhatár mellett az egyén fejlesztése is középpontba kerül. Amennyiben szeretne a változás útján elindulni, akkor egy kérdőív kitöltésével a személyisége tudatos felfedezése veszi kezdetét, mely feltárja a benned rejlő lehetőségeket és elakadásokat.

bottom of page