top of page

LUAN STYLING

AZ ÖNAZONOS IMAGE FELFEDEZÉSE

Minden a változásról szól, így hogyan is feltételezhetnénk, hogy a külsőnk alakítása ne lenne hatással lelkünkre, s fordítva? Styling szolgáltatásaink alapja tehát a külső-belső egyensúly, a kézzel fogható minőség és a gyakorlatias tapasztalat találkozása. Komplex stíluskialakítási csomagjaink által visszatalálhatsz Önmagadhoz, és nem csak a megújulás, de az elért eredmények megőrzése is lehetővé válik.

DSC_2199.jpg
STÍLUSTANÁCSADÁS
DSC_2197.jpg
GARDRÓBRENDEZÉS
IMG_9976.JPG

STÍLUSTANÁCSADÁS

Personal Image

A stílus nem csak a külső, hanem a személyiség és a megjelenés valódi harmóniája. Szeretnéd magad igazán tudatosan és magabiztosan képviselni? Egyéni stílustanácsadásunk segít a legtöbbet kihozni saját stílusodból! Mindemellett figyelembe vesszük az öltözködés aranyszabályait és olyan okos megoldásokat is, melyekkel könnyedén és dinamikusan állíthatod össze a mindennapokra és különleges eseményekre való szettjeidet, alkati adottságaidnak és évszaktípusodnak megfelelően!

A szolgáltatás időtartama 1,5-2 óra, ára bruttó 45.000 forinttól

18451731_1425922000828043_4404447586566933034_o_edited_edited.jpg

GARDRÓBPROGRAM

Metamorfózis

Öltözködnünk mindennap kell, sőt akár napjában többször is. Egy tudatosan felépített ruhatárral rengeteg időt, energiát nyerhetünk. Stylistjaink segítenek abban, hogy évszaktípusodnak, alkati adottságaidnak, életmódodnak és személyiségednek megfelelően olyan gardróbot alakíthass ki magadnak, melyben csak praktikus, jól kombinálható, stílusos és szerethető darabok lapulnak.

Hogyan történik a gardróbrendezés?


- Átnézzük a teljes ruhatáradat - megkeressük azokat a darabokat, amelyek színben, fazonban és praktikumban is előnyösek számodra
- Megvizsgáljuk, mennyire passzol a ruhatárad a munkádhoz, életviteledhez, személyes stílusodhoz
- Okosan kombinálunk és teljes szetteket állítunk össze különböző alkalmakra
- Átnézzük a kiegészítőket, cipőket

 

 

A szolgáltatás időtartama 4 óra, ára bruttó 180.000 forinttól

bottom of page