top of page

LUAN LÉLEK-FORMA STÚDIÓ

HARMÓNIÁBAN TESTÜNKKEL, S LELKÜNKKEL

A Divatház 25 éves fennállásának megkoronázásaként hoztuk létre a Stúdiót, azzal a szándékkal, hogy ügyfeleink külső harmóniájának megteremtése mellett a lélek is „formába” kerüljön. Így megvalósul S. Hegyi Lucia lélekszabász jövőképe és missziója, mely szerint a teljességre törekedve a kliensek nemcsak külső, hanem belső világát is megszépítjük.

 

A Divatház portfóliójának bővítése annak a felismerésnek a nyomán jött létre, hogy a személyes fejlődés csak a test-lélek-szellem együttes fejlesztésével valósulhat meg. Ennek a filozófiának mentén állítottuk össze a Stúdió programjait, melyek mindhárom síkot lefedik.

Egyéni programjaink között mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Facial

LUAN BEAUTY

BY KLÁRA VIKTOR

LUAN BEAUTY

BY KLÁRA VIKTOR

Stones Massage

EGYÉNI PROGRAMOK

EGYÉNI

PROGRAMOK

Yoga Class

CSOPORTOS

PROGRAMOK

CSOPORTOS

PROGRAMOK

LUAN BEAUTY BY VIKTOR KLÁRA

A külső és belső világ közötti kapcsolatot bőrünk teremti meg, ezért a vele való törődés, a róla való gondoskodás nyitja meg az utat a belső szépség megmutatkozásához. A Luan Beauty by Viktor Klára a Divatháztól megszokott magas színvonalat és odafigyelést nyújtja a szépségápolás területén.

Beauty
Facial
DRÁGAKŐ ARCMASSZÁZS

A kövekkel végzett masszázs drágakő-elixírrel (életvíz) és organikus olajjal történik, hogy a testet-lelket harmonizáljuk és gyógyítsuk.

Kezelés időtartama: 60-70 perc

Reiki Treatment
HOLISZTIKUS ARCMASSZÁZS

A holisztikus masszázs olyan az akupunktúrás pontokon és meridiánokon speciális technikával végzett érintés sorozat, amely hatására létrejövő energetikai folyamat az egész szervezetre jótékonyan hat, ellazít, feltölt, energetizál, méregtelenít.

Kezelés időtartama: 60-70 perces

Egyéni

EGYÉNI PROGRAMOK

Egyéni programjaink célja, hogy a külső átalakulása mellett, különböző szakemberekkel karöltve a belső világot is fejlesszük, hiszen a kettő összhangja, s egysége hozhatja csak meg a kívánt változást. Ezen programok során évszaktípusunk és személyiségünkhöz illő stílusunk megtalálása, s lelki világunk egyensúlyba hozása mind teret kapnak.

 

Kérjük, az alábbi e-mail címre küldött levelében írja meg nekünk, hogy mely egyéni programunkról szeretne bővebb tájékoztatást kapni.

_mg_6358_edited_edited_edited.jpg
COUTURE COACHING

Az egyénre szabott ruha, személyiségfejlesztéssel karöltve

Wellness Coach
METAMORFÓZIS PROGRAMOK

A testi és lelki átalakulás ötvözése

CSOPORTOS PROGRAMOK

A testi és lelki átalakulás folyamata, illetve a munkakörünkhöz megfelelő öltözködés kialakítása nem kell, hogy egyéni út legyen. Csoportos programjaink célja, hogy kollegák, barátok együtt tapasztalhassák meg a fejlődés kezdetét, mellyel megtanulhatják személyiségük alapján tudatosan formálni a külső megjelenésüket. Hiszen ruhadarabjaink kiválasztása is tudatos, attól függően, hogy megjelenésünkkel milyen üzentet kívánunk közvetíteni a világ felé.

Csoportos
bottom of page