LUAN LÉLEK-FORMA STÚDIÓ

HARMÓNIÁBAN TESTÜNKKEL, S LELKÜNKKEL

A Divatház 25 éves fennállásának megkoronázásaként hoztuk létre a Stúdiót, azzal a szándékkal, hogy ügyfeleink külső harmóniájának megteremtése mellett a lélek is „formába” kerüljön. Így megvalósul S. Hegyi Lucia lélekszabász jövőképe és missziója, mely szerint a teljességre törekedve a kliensek nemcsak külső, hanem belső világát is megszépítjük.

 

A Divatház portfóliójának bővítése annak a felismerésnek a nyomán jött létre, hogy a személyes fejlődés csak a test-lélek-szellem együttes fejlesztésével valósulhat meg. Ennek a filozófiának mentén állítottuk össze a Stúdió programjait, melyek mindhárom síkot lefedik.

Egyéni programjaink között mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Facial

LUAN BEAUTY

BY KLÁRA VIKTOR

Stones Massage

EGYÉNI

PROGRAMOK

Yoga Class

CSOPORTOS

PROGRAMOK

LUAN BEAUTY BY VIKTOR KLÁRA

A külső és belső világ közötti kapcsolatot bőrünk teremti meg, ezért a vele való törődés, a róla való gondoskodás nyitja meg az utat a belső szépség megmutatkozásához. A Luan Beauty by Viktor Klára a Divatháztól megszokott magas színvonalat és odafigyelést nyújtja a szépségápolás területén.

 
Facial
DRÁGAKŐ ARCMASSZÁZS
Reiki Treatment
HOLISZTIKUS ARCMASSZÁZS
 

EGYÉNI PROGRAMOK

Egyéni programjaink célja, hogy a külső átalakulása mellett, különböző szakemberekkel karöltve a belső világot is fejlesszük, hiszen a kettő összhangja, s egysége hozhatja csak meg a kívánt változást. Ezen programok során évszaktípusunk és személyiségünkhöz illő stílusunk megtalálása, s lelki világunk egyensúlyba hozása mind teret kapnak.

 

Kérjük, az alábbi e-mail címre küldött levelében írja meg nekünk, hogy mely egyéni programunkról szeretne bővebb tájékoztatást kapni.

_mg_6358_edited_edited_edited.jpg
COUTURE COACHING
Wellness Coach
METAMORFÓZIS PROGRAMOK

CSOPORTOS PROGRAMOK

A testi és lelki átalakulás folyamata, illetve a munkakörünkhöz megfelelő öltözködés kialakítása nem kell, hogy egyéni út legyen. Csoportos programjaink célja, hogy kollegák, barátok együtt tapasztalhassák meg a fejlődés kezdetét, mellyel megtanulhatják személyiségük alapján tudatosan formálni a külső megjelenésüket. Hiszen ruhadarabjaink kiválasztása is tudatos, attól függően, hogy megjelenésünkkel milyen üzentet kívánunk közvetíteni a világ felé.

 

1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 62., I/7

+36 70 632 6171

  • Luan by Lucia Facebook
  • Luan by Lucia Instagram
  • Luan by Lucia YouTube
  • Luan by Lucia Pinterest

©2020 by Luan by Lucia.